مواد لازم برای تهیه کلم پلو آسیایی:
۶ فنجان گل کلم
۶ حبه سیر
۴ فنجان آب مرغ
يك فنجان آب
یک و ۱/۲ فنجان برنج قهوهای
يك قاشق چایخوری نمک
٢ قاشق غذاخوری کره
۱/۲ فنجان شیر
۱/۲ فنجان پنیر موزارلا
- طرز تهیه کلم پلو آسیایی:
ابتدا برنج قهوهای را میپزیم البته باید کمی زنده باشد و کنار میگذاریم.
سپس گل کلمها را با آب و نصف آب مرغ ١۵ دقیقه میپزیم تا کاملا نرم شود. وقتی پخت با گوشکوب برقی آنرا میکس میکنیم تا در آب کمی که باقی مانده یکدست شود.
سپس باقی مانده آب مرغ و شیر را اضافه میکنیم. و میگذاریم به جوش آیند. سپس کره و نمک و سیر رنده شده را اضافه میکنیم و بهم میزنیم.
در ادامه برنج را اضافه میکنیم و ١٠ دقیقه میگذاریم خوراک کمی سفت شود. در آخر پنیر موزارلا را اضافه میکنیم و ۵ دقیقه زمان میدهیم تا کاملا حل شود و خوراک را کشدار کند.
میتوانید کلم پلو را با جعفری خرد شده تزیین و گرم سرو کنید.
نوش جان و لذت ببرید!
foodfa.com
نظر شما